Hej allihopa!

Nu hoppas jag på att jag får mera tid över så jag hinner skriva lite oftare på bloggen;) Är fortfarande mycket att stå i när det gäller huset. Håller på att få ordning men vill få garaget urrensat så blir det ännu bättre!

Just nu är det väldigt mycket i skolan också! har ju varit sjuk en del åxå så det blir inte bättre med det ! Men känner mig piggare nu så det gäller att jobba ikapp!

Matte provet som jag knappt pluggat till gick i alla fall bra och samma gällde med svenskan o ja lite annat smått o gott=)

Veckan som kommer blir nog den värsta.. Har redovisning i socialtbehandlings arbete på måndag, samhällsprov på måndag, matte prov på tisdag, FOK prov på onsdag, prov i utvecklingsstörning på tisdag tror jag?? Bra koll... Jaja mycket är det i alla fall så har suttit o pluggat både igår och idag!

 

Har ju bytt projekt arbete nu åxå så har fixat en projektplan till det! Skulle vara toppen om ni hade några tankar eller ideer när det gäller detta. Har valt ämnet panikångest så ni får gärna kommentera! Skriv gärna om ni varit med om det eller har det eller känner någon som har det=) Skulle vara toppen!!

 

Sen måste ju ett pm i svenskan in åxå.. PUH hur ska man hinna med?? :O

 

men men till helgen blir det inte mkt plugg! måste vila åxå! I morgon ska jag fira Crizze eftersom han fyller år på söndag. så blir väl go middag och mys framför tvn o lite dricka kanske o sedan ett krogbesök är planerat;)

På lördag blir det att åka till frånö o träffa toppen tjejerna där:D Kommer bli as kanon!!! <3

 

Och idag fick vi gå på teater vilket jag först trodde skulle bli sjukt tråkigt.. Men det visade sig att jag hade totalt fel;) Fick se Ung utan Pung hette den och kan säga att den var TUMMEN UPP!! kanon bra:D

 

Nee nu väntar sängen!! Puss o godnatt säger jag!!

 

\"\"\"\"